Co może być lepszego niż połączenie makaronu i topionego sera? Pyszny makaron w kremowym, serowym sosie z goudą i edamem. Idealny na zakończenie dnia pełnego przygód aromatycznym akcentem.
Składniki: makaron 50% (semolina z pszenicy durum, jajko, sól), smażona cebula (zawiera gluten), sos serowy 6,5% (zawiera mleko), Gouda 6,5% (zawiera mleko), Edam
6,5% (zawiera mleko), śmietana w proszku, modyfi kowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw (zawiera seler), pieprz, sól.
Przyrządzanie: Wlać wrzącą wodę do wysokości 9 cm na skali (280 ml) bezpośrednio do torebki, dokładnie wymieszać, zamknąć torebkę i pozostawić do zaparzenia na 10 minut.
Alergeny: gluten, jajko, mleko, seler
Waga: 140 g
Ilość wody: 280 ml
Gotowa potrawa: 420 g
Marka | Trek'n eat |
---|---|
Kolor | /m/a/makaron_w_sosie2.jpg |