Danie obiadowe dla jednej osoby w postaci lekkiego liofilizatu - Pasta Porcini z grzybami, cebulką i ziołami. Danie wegetariańskie Dzięki zastosowaniu specjalnej technologii produkcji, żywność ta jest pełnowartościowym, pełnokalorycznym posiłkiem. Kompletna pod każdym względem, spełnia przy tym wysokie wymagania stawiane przy uprawianiu różnego rodzaju sportów ekstremalnych jak wspinanie, turystyka wysokogórska, żeglarstwo, turystyka kwalifikowana zarówno letnia jak i zimowa. Jest używana przez polarników, podróżników, sportowców wyczynowych, na różnych wyprawach czy obozach. Dzięki coraz większej popularności żywności liofilizowanej jest ona szeroko stosowana również na co dzień, na kilkudniowy wypad za miasto, biwak w lesie czy też spływ kajakowy, chętnie z niej korzystają trampingowcy, dziennikarze jeżdżący po całym świecie. Jest używana przez polarników, podróżników, sportowców wyczynowych, na różnych wyprawach czy obozach. Dzięki coraz większej popularności żywności liofilizowanej jest ona szeroko stosowana również na co dzień, na kilkudniowy wypad za miasto, biwak w lesie czy też spływ kajakowy, chętnie z niej korzystają trampingowcy, dziennikarze jeżdżący po całym świecie.
Jej ogromną zaletą jest to, że żywność liofilizowana nie zajmuje zbytecznego miejsca i jest bardzo lekka. Idealna by zabrać ją wszędzie tam, gdzie potrzebujesz!
Cechy- Porcja dla jednej osoby
- Superlekka
- Bez konserwantów
- Krótki czas przygotowania – zalewasz wrzątkiem i po kilku minutach jesz pełnowartościowy obiad
- Oszczędność miejsca
- Waga: 125g
Skład: makaron 44%(somelina pszenna, białko jajek, sól), skrobia modyfikowana, borowiki(maślaki) 8%, pełnotłuste mleko w proszku, masło w proszku, śmietana w proszku, prażona cebula 4%(cebula 76%, olej palmowy, mąka pszenna), olej palmowy, maltodekstryna, laktoza, białko mleka, sól, zioła, przyprawy, aromaty, ekstrakt z drożdży, pomidory w proszku, cebula..