Danie dla każdego, kto lubi delikatne i łagodne w smaku potrawy.Liofilizat Trek'N Eat makaron w sosie śmietanowym z kurczakiem i szpinakiem to danie dla wszystkich, którzy lubią delikatne i łagodne w smaku potrawy. Ta potrawa rozbudzi tęsknotę za domem nawet w najodleglejszych zakątkach globu. Kremowy makaron jajeczny w połączeniu z kurczakiem i szpinakiem tworzy danie niezwykle lekkie i smaczne.
Przyrządzanie: zagotowaną wodę wlać do linii napełnienia (490 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać. Zamknąć torebkę i odstawić na 5 minut.
Waga netto: 150 g
Waga po przygotowaniu: 640 g
Składniki: makaron 50% (mąka pszenicy durum, jaja, sól), śmietana w proszku 10%, przyprawa, koncentrat białka serwatki, skrobia modyfikowana, maltodekstryna, płatki pomidorowe, kukurydza, kurczak 3%, szpinak 3%, cebula, sól, pieprz, naturalny aromat
Mięso liofilizowane: 6 g (odpowiada ok. 21 g świeżego mięsa)
Alergeny: jaja, gluten, laktoza, mleko, seler
Wartości odżywcze:
Marka | Trek'n eat |
---|