Coś dla miłośników kuchni wegetariańskiej. Smaczny, syty i pożywny posiłek.Liofilizat Trek'N Eat makaron w wegetariańskim sosie bolońskim
to idealna propozycja żywieniowa dla miłośników kuchni wegetariańskiej. Liofilizowany, pełnowartościowy posiłek, idealny na wyprawy. Wystarczy zalać wodą i poczekać 5 minut, aby móc delektować się smakiem słonecznej Italii.
Przyrządzanie: gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (590 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 5 minut.
Waga netto: 180 g
Waga po przygotowaniu: 770 g
Składniki: makaron 50% (grysik z pszenicy durum, jajko, sól), przyprawa (zawiera seler), bób, olej słonecznikowy, mąka ziemniaczana, cebula, maltodekstryna, sól, pietruszka, szczypiorek, czosnek, pieprz, ekstrakt z rozmarynu, aromat
Alergeny: jaja, gluten, laktoza, mleko, seler
Wartości odżywcze:- kalorie: 373 kcal
- tłuszcz: 8,9 g
- węglowodany: 58,7 g
- cukry: 9,3 g
- błonnik: 1,6 g
- białko: 11,8 g
- sól: 2,4 g
. Wystarczy zalać wodą i poczekać 5 minut, aby móc delektować się smakiem słonecznej Italii.
Przyrządzanie: gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (590 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 5 minut.
Waga netto: 180 g
Waga po przygotowaniu: 770 g
Składniki: makaron 50% (grysik z pszenicy durum, jajko, sól), przyprawa (zawiera seler), bób, olej słonecznikowy, mąka ziemniaczana, cebula, maltodekstryna, sól, pietruszka, szczypiorek, czosnek, pieprz, ekstrakt z rozmarynu, aromat
Alergeny: jaja, gluten, laktoza, mleko, seler
Wartości odżywcze:- kalorie: 373 kcal
- tłuszcz: 8,9 g
- węglowodany: 58,7 g
- cukry: 9,3 g
- błonnik: 1,6 g
- białko: 11,8 g
- sól: 2,4 g
.