Skutecznie rozgrzewa ciało i duszę, zwłaszcza jeśli pogoda zdaje się niweczyć wycieczkowe plany. Najlepiej smakuje podawane na gorąco.
Chili con Carne Trek’n Eat zawiera wszystko to, co potrzebne do idealnego chili: fasolę, wołowinę i cebulkę dla ekstra dawki wigoru. Gdy pogoda zniechęca, a nogi marzną i protestują, ta potrawa daje solidnego kopa do dalszego marszu.
Cechy- Węglowodany: 36 g/100 g
- Tłuszcz: 12 g/100 g
- Białko: 25 g/100 g
- kj/kcal: 1491/357
- Waga netto: 200 g
- Gotowa potrawa: 700 g
Skład: Czerwona fasola (42%), wołowina (12%), cebula prażona (cebula, olej roślinny, mąka pszenna, sól spożywcza), pomidory, maltodekstryna, teksturowane białko sojowe, przyprawy, tłuszcz roślinny, papryka, skrobia, laktoza, ekstrakt drożdżowy, cukier, sól spożywcza, środek rozdzielający: kwas krzemowy, naturalny aromat
Mięso liofilizowane: 24 g (odpowiada ok. Gdy pogoda zniechęca, a nogi marzną i protestują, ta potrawa daje solidnego kopa do dalszego marszu.
Cechy- Węglowodany: 36 g/100 g
- Tłuszcz: 12 g/100 g
- Białko: 25 g/100 g
- kj/kcal: 1491/357
- Waga netto: 200 g
- Gotowa potrawa: 700 g
Skład: Czerwona fasola (42%), wołowina (12%), cebula prażona (cebula, olej roślinny, mąka pszenna, sól spożywcza), pomidory, maltodekstryna, teksturowane białko sojowe, przyprawy, tłuszcz roślinny, papryka, skrobia, laktoza, ekstrakt drożdżowy, cukier, sól spożywcza, środek rozdzielający: kwas krzemowy, naturalny aromat
Mięso liofilizowane: 24 g (odpowiada ok.
120 g świeżego mięsa)
Sposób przygotowania: Wlać wrzącą wodę bezpośrednio do woreczka, nie przekraczając zaznaczonej linii (500 ml). Dokładnie wymieszać, zamknąć i pozostawić na 10 minut.
Alergeny: gluten, laktoza, mleko, soja..