Koperkowy sos jak dawniej. Łagodnie przyprawione danie przypomina smak dzieciństwa. Polędwiczki wieprzowe z ziemniakami w sosie koperkowym, takie jak gotowała mama. Lekkie, delikatne, a zarazem sycące danie. Prawdziwy comfort food!
Koperkowy sos jak dawniej. Łagodnie przyprawione danie przypomina smak dzieciństwa. Polędwiczki wieprzowe z ziemniakami w sosie koperkowym, takie jak gotowała mama. Lekkie, delikatne, a zarazem sycące danie. Prawdziwy comfort food!
Waga przed uwodnieniem: 91 g
Waga po uwodnieniu: 500 g
warzywa (ziemniaki, marchew, pietruszka korzeń, por, cebula, brokuły, kalafior) 61%, schab wieprzowy (kostka) 33%, mąka pszenna, olej rzepakowy, sól, przyprawy (zawiera seler), koper 0,3%
Wartość energetyczna: 1766 kJ/420 kcal, tłuszcz 14 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g, węglowodany 38 g, w tym cukry 5,0 g, błonnik 6,3 g, białko 33 g, sól 4,5 g
Wartość energetyczna: 1607 kJ/383 kcal, tłuszcz 13 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,3 g, węglowodany 35 g, w tym cukry 4,6 g, błonnik 5,7 g, białko 30 g, sól 4,1 g
1. Otwórz używając nacięcia nad struną. 2. Usuń pochłaniacz tlenu. 3. Dodaj 396 ml gorącej, przegotowanej wody - linia pomocnicza nr 2 (patrz w środku). 4. Dokładnie zamieszaj. 5. Zamknij i odczekaj 9 minut. 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie, smacznego.