Wegetariańska wersja jednego z najpopularniejszych dań zadowoli niejednego wybrednego smakosza. Na świeżym powietrzu smakuje jeszcze lepiej.Makaron w sosie sojowo-bolońskim jest bogatym w białko, węglowodany i minerały daniem, które doda ci energii po trudach wędrówki. Łatwo je przygotujesz – wystarczy zalać wodą.
Przyrządzanie: Wlej wrzącą wodę bezpośrednio do woreczka, nie przekraczając zaznaczonej w nim linii. Zawartość dokładnie wymieszaj, zamknij i pozostaw na 10 minut. Zawartość dokładnie wymieszaj, zamknij i pozostaw na 10 minut.
Po tym czasie danie jest gotowe do spożycia.
Trek'n Eat to europejski lider na rynku żywności turystycznej i ekspedycyjnej. W swojej ofercie posiada m.in. pojedyncze składniki i dodatki, zupy, przekąski i dania główne.
Wartość energetyczna:- kalorie: 848 g
- białko: 19 g/100 g
- węglowodany: 57 g/ 100 g
- tłuszcz: 2,6 g/100 g
- waga: 250 g
- waga po przygotowaniu: 850 g
Składniki: 50% makaron, 17% pomidory, 15% teksturowane białko sojowe, cukier, aromat, cebula, sól spożywcza, maltodekstryna, tłuszcz roślinny, skrobia, skrobia modyfikowana, przyprawy, zioła, ekstrakt drożdżowy, koncentrat pomidorowy.