Indyjska potrawa ryżowa z ciecierzycą, która naładuje cię energią i pomoże uzupełnić minerały w podróży. Wystarczy 10 minut, by przyrządzić ją w warunkach terenowych. Chana masala to
indyjska potrawa ryżowa o wysokiej zawartości białka, węglowodanów i minerałów. Orientalny smak Indii, którym możesz się cieszyć, gdziekolwiek jesteś. Przyrządzanie: gotującą się wodę wlej do linii napełnienia (360 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszaj, zamknij pojemnik i poczekaj 10 minut. Po tym czasie danie jest gotowe do spożycia.
Trek'n Eat to europejski lider na rynku żywności turystycznej i ekspedycyjnej. Po tym czasie danie jest gotowe do spożycia.
Trek'n Eat to europejski lider na rynku żywności turystycznej i ekspedycyjnej.
W swojej ofercie posiada m.in. pojedyncze składniki i dodatki, zupy, przekąski i dania główne.
Waga: 180 g, po dolaniu wody: 540 g
Wartości odżywcze:
100 g kJ/kcal 1417/339 białko 9,4 g tłuszcze 2,5 g węglowodany 68,0 g w tym cukier 16,0 g błonnik 5,7 g sól 4,0 g
Składniki: 52% ryż, 22% ciecierzyca, cukier, cebula, sól spożywcza, papryka, przyprawy, jabłko, maltodekstryna, gorczyca, kolendra.
Alergeny: nasiona gorczycy. .