Czy jest ktoś, kto nie lubi jajecznicy? Przyrządzona na łonie natury smakuje o wiele lepiej. To danie jest z ludźmi od wieków. Od starożytnych Rzymian, przez średniowiecznych rycerzy, kowbojów na dzikim zachodzie i dziewiętnastowiecznych dżentelmenów, aż po dziś dzień przyrządzamy jajka, aby rozpocząć dzień. Tę wersję jajecznicy wzbogacono o kilka odżywczych składników, w tym czerwoną fasolę, kozi ser i kukurydzę. To dodatkowa porcja energii.
LYOFOOD to polski producent żywności liofilizowanej. To dodatkowa porcja energii.
LYOFOOD to polski producent żywności liofilizowanej.
W swojej ofercie posiada zbilansowane dania o wysokich wartościach odżywczych. LYOFOOD to tylko naturalne składniki, brak tu konserwantów, sztucznych dodatków, barwników i wzmacniaczy smaku.
Wartości odżywcze: (porcja 75 g, 300 g po uwodnieniu):
- Kalorie 347 kcal
- Białko 24,68 g
- Węglowodany 22,50 g
- Tłuszcz 16,20 g
Składniki: masa jajowa (jaja, kwas cytrynowy) 44%, papryka czerwona 14%, cebula 13%, fasola czerwona 12%, kukurydza, ser (mleko owcze, sól, podpuszczka), oliwa z oliwek, liście kolendry, papryczka chili, sól, czosnek
Termin przydatności: 3 lata od daty produkcji.