Coś dla miłośników kuchni włoskiej. Makaron w kremowym sosie z serem Gorgonzola i szpinakiem, z dodatkiem migdałowych płatków.Przepis prosto z Włoch. Świetnie zbilansowany, pyszny, wegetariański posiłek, który doda energii. Twoje kubki smakowe z pewnością oszaleją!Dania LYOFOOD gotuje się przed liofilizacją. Twoje kubki smakowe z pewnością oszaleją!Dania LYOFOOD gotuje się przed liofilizacją.
Znajdziesz tu 100% naturalnych składników.
LYOFOOD to polski producent żywności liofilizowanej. W swojej ofercie posiada zbilansowane dania o wysokich wartościach odżywczych. LYOFOOD to tylko naturalne składniki, brak tu konserwantów, sztucznych dodatków, barwników i wzmacniaczy smaku.
Wartości odżywcze: (porcja 97 g, 370 g po uwodnieniu):
- Kalorie 399 kcal
- Białko 14,95 g
- Węglowodany 50,57 g
- Tłuszcz 13,54 g
Wartości odżywcze: (porcja 126 g, 500 g po uwodnieniu):
- Kalorie 424 kcal
- Białko 20,03 g
- Węglowodany 67,79 g
- Tłuszcz 18,14 g
Składniki: szpinak 42%, makaron (semolina z pszenicy), cebula, śmietana, ser Gorgonzola 2%, migdały, sól, czosnek, masło
Termin przydatności: 5 lat od daty produkcji.