Pożywny i energetyczny – to kremowe danie z makaronem przypomina smaczną, domową kuchnię babci i dostarcza dużą porcję białka i węglowodanów. Połączenie grzybów, śmietany i wołowiny jest w sam raz po męczącej górskiej wspinaczce lub wymagającym szlaku.
Składniki: makaron 50% (semolina z pszenicy durum, jajko, sól), sos pieczeniowy, olej słonecznikowy w proszku (zawiera mleko, E551), śmietana w proszku 10%, woło-
wina 9%, maltodekstryna, mąka ziemniaczana, pieczarki 2,5%, modyfi kowana skrobia ziemniaczana, mieszanka przypraw (zawiera seler), pietruszka, pieprz, ekstrakt z
rozmarynu, naturalny aromat.
Przyrządzanie: Wlać wrzącą wodę do wysokości 12 cm na skali (720 ml) bezpośrednio do torebki, dokładnie wymieszać, zamknąć torebkę i pozostawić do zaparzenia na 10 minut.
Alergeny: jajko, gluten, mleko, seler
Waga: 240 g
Ilość wody: 720 ml
Gotowa potrawa: 960 g
Marka | Trek'n eat |
---|---|
Kolor | /m/a/makaron_z_grzybami2.jpg |